{WARGA FELDA}

WARGA FELDA Blog | Created By Www.BestTheme.Net

Senarai Blog Saya

felda ijok - Google Blog Search

Posted by Tanpa Nama

felda ijok - Google Blog Search


Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT

Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT

Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT


KelisaDuri: BOB...... jalan ke <b>Felda Ijok</b>

Posted: 12 Jun 2011 09:06 PM PDT

Kesian Bob Lokman .... nampak macam rajin sangat nak masok kawasan Perak Utara... hari tu di Selama ,... Taiping... Bagan Serai,..... ni nak ke Felda Ijok  on 13..... Rajin sungguh dia.... .... Tapi tak kata ke dia lah .... syoru dah mis... mana tak buat road show..... Ada gak gaji sikit 2..... Kalau nak masuk TV pun orang tak pakai dah maklum jer lah orang muda ...ramai lagi yang boleh buat lawak ... siapalah yang nak pakai orang yang camtu..... Terpaksa lah cari makan sendiri... Tumpang 2 lah mana patutKalau satu dapat 2000 ... boleh la cover utang dia .......
Poster  gambar dia besar o...... Wa wa wah..... Depa kata orang muda geng depa...... Aku percaya gak orang muda geng depa ..... Tapi geng yang keluar pusat la.... sebab la ni org. tengah fokus nak jadikan Malaysia negara Islam ..... depa pi fokus negara Kebajikan... mau tak pening... jadi puak 2 yg ikut tu pun memang kaki pening....... Org. ada akal tak mau beb!!!!!!
video

Negara Kebajikan yang Pas nak buat sure best punya..... Ada banyak Kebajikan Macam kebajikan yang di buat oleh Khalifah Umar Gong Eng di Pulau Pinang ni la....... Tengok la apa yang di Usahakan oleh  puak Dap di Pulau Pinang demi Kebajikan........ best tu...... puak UMNO tak heranlah depa memang kaki maksiat.
Tapi rupa bertaubat dari maksiat dalam UMNO dia lari masuk PAS dia berjuang membawa Kebajiokan ini di negeri Perak..... patutlah anak 2 dia jadi haprak ..... tak tau macam mana  perjuangan sebenar.....  Org. muda memang la minat sangat benda macam ni....... tu la... tapi kaki pening.... telan biji ke ..... telan ayak ka mau la ikut... sokong supaya benda 2 macam ni Bob lokman boleh tolong bawa datang ke Felda Ijok... Serentak dengan kejayaan  Khalifah Omar Gong Eng di Penang

beginilah jadi nya ...... Bob lokman akan mencari org. yang sebegini untuk  menyokong PAS kerana kebajikan mereka .....didiklah mereka ini untu meminati konsert seperti yang dilihat di atas.... kalu minum susu mana boleh tengok show tu.... itu lah perjuangan Bob kerana dia orang seni .......

KD rasa siapa pun jangan malu kalau dah minat dengan show diatas kerana itu lumrah jantan.... 

bukan lelaki ok lelaki setia

wallahualam

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT


KelisaDuri: BOB...... jalan ke <b>Felda Ijok</b>

Posted: 12 Jun 2011 09:06 PM PDT

Kesian Bob Lokman .... nampak macam rajin sangat nak masok kawasan Perak Utara... hari tu di Selama ,... Taiping... Bagan Serai,..... ni nak ke Felda Ijok  on 13..... Rajin sungguh dia.... .... Tapi tak kata ke dia lah .... syoru dah mis... mana tak buat road show..... Ada gak gaji sikit 2..... Kalau nak masuk TV pun orang tak pakai dah maklum jer lah orang muda ...ramai lagi yang boleh buat lawak ... siapalah yang nak pakai orang yang camtu..... Terpaksa lah cari makan sendiri... Tumpang 2 lah mana patutKalau satu dapat 2000 ... boleh la cover utang dia .......
Poster  gambar dia besar o...... Wa wa wah..... Depa kata orang muda geng depa...... Aku percaya gak orang muda geng depa ..... Tapi geng yang keluar pusat la.... sebab la ni org. tengah fokus nak jadikan Malaysia negara Islam ..... depa pi fokus negara Kebajikan... mau tak pening... jadi puak 2 yg ikut tu pun memang kaki pening....... Org. ada akal tak mau beb!!!!!!
video

Negara Kebajikan yang Pas nak buat sure best punya..... Ada banyak Kebajikan Macam kebajikan yang di buat oleh Khalifah Umar Gong Eng di Pulau Pinang ni la....... Tengok la apa yang di Usahakan oleh  puak Dap di Pulau Pinang demi Kebajikan........ best tu...... puak UMNO tak heranlah depa memang kaki maksiat.
Tapi rupa bertaubat dari maksiat dalam UMNO dia lari masuk PAS dia berjuang membawa Kebajiokan ini di negeri Perak..... patutlah anak 2 dia jadi haprak ..... tak tau macam mana  perjuangan sebenar.....  Org. muda memang la minat sangat benda macam ni....... tu la... tapi kaki pening.... telan biji ke ..... telan ayak ka mau la ikut... sokong supaya benda 2 macam ni Bob lokman boleh tolong bawa datang ke Felda Ijok... Serentak dengan kejayaan  Khalifah Omar Gong Eng di Penang

beginilah jadi nya ...... Bob lokman akan mencari org. yang sebegini untuk  menyokong PAS kerana kebajikan mereka .....didiklah mereka ini untu meminati konsert seperti yang dilihat di atas.... kalu minum susu mana boleh tengok show tu.... itu lah perjuangan Bob kerana dia orang seni .......

KD rasa siapa pun jangan malu kalau dah minat dengan show diatas kerana itu lumrah jantan.... 

bukan lelaki ok lelaki setia

wallahualam

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Leave a Reply

Raja Alias

G. Musang

J. Bahru

Terengganu

A. Setar