{WARGA FELDA}

WARGA FELDA Blog | Created By Www.BestTheme.Net

Senarai Blog Saya

felda tembangau - Google Blog Search

Posted by Tanpa Nama

felda tembangau - Google Blog Search


Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Blog Felda: <b>felda tembangau</b> - Google Blog Search

Posted: 30 Apr 2011 12:00 AM PDT

Blog Felda: <b>felda tembangau</b> - Google Blog Search

Posted: 30 Apr 2011 12:00 AM PDT

Blog Felda: <b>felda tembangau</b> - Google Blog Search

Posted: 30 Apr 2011 12:00 AM PDT

Blog Felda: <b>felda tembangau</b> - Google Blog Search

Posted: 30 Apr 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>felda tembangau</b> - Google Blog Search

Posted: 30 Apr 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>felda tembangau</b> - Google Blog Search

Posted: 30 Apr 2011 12:00 AM PDT


LasKar PelanGi...: jeLajaH <b>feLda</b>..

Posted: 30 Apr 2011 09:41 PM PDT

hey.. salam semua.. entry kali ni adalah " jelajah felda " haha.. apakehal nya an..? ni yang nak citer ni.. semalam.. hari sabtu an..(tak kan isnin plak -.-") okey2.. semalam kitaorang satu family telah "jelajah felda" asal nya nak pergi kenduri kahwin jew pown.. tapi sampai berapa felda kita org pergi..!! sampai sakit belakang sebab lama sangat duduk dalam kereta.. haha kesian kan..? di sebab kan ni saya ponteng kelas hari ni..

perjalanan kami =>  shah alam - negeri sembilan - pahang - johor - melaka - shah alam..
dalam satu hari kita org boleh pergi 4 negeri sekaligus.. gila KENTANG..!! haha rock tak rock la kan..
then dari satu felda ke satu felda..
FELDA => felda tembangau - felda palong - felda bukit jalur - felda bukit senggeh - felda lipat kajang... huahua..
dah la jalan nya LURUS gila bpk.. haha.. pening kepala.. sampai muntah2..haha papew pown best la.. even sakit semua nya.. tapi bila dah masuk kawasan felda nie.. memang best.. damai.. tenang..
nie ada la sikit gambar nak kongsi.. :D

 sEbeluM berGeraK :


 daLam PerjaLanaN :

 di feLda tEmbanGau :

rumah yang kita org pergi ni an.. act rumah dia adalah rumah contoh kat felda uh.. rumah dia memang lawa... rajin seh tuan rumah dia buat semua2 nie.. jeles gila..! rumah saya pun tak mcm tu.. huhu
sorry la gambar felda yang lain tak ada.. sebab dah penat tahap babun dah.. haha
SEKIAN...
ni jew la entry kali nie... bubye..!! Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Blog Felda: <b>felda tembangau</b> - Google Blog Search

Posted: 10 Jun 2011 12:00 AM PDT


المنكاراقي: Menteri Senang Rakyat Terlentang (6)

Posted: 10 Jun 2011 10:55 AM PDT

Ahli Parlimen Bera, Haji Ismail Sabri. - Gambar Google.

Krew kami membuat tinjauan ke Felda Tembangau melalui Triang 1 pada bulan lepas. Ada yang menyangka bahawa kami sedang berada di kawasan pedalaman di negeri Sarawak. Sebenarnya kami hanya berada beberapa puluh KM sahaja dari Pejabat Ahli Parlimen Bera, Haji Ismail Sabri Yaakob yg kini menjadi Menteri KPDNKK. Mari ikuti sedutan gambar-gambar berikut untuk menilai tahap kemajuan dan pembangunan yang telah dibawa oleh Menteri cap ayam ini.

Lebih banyak gambar menyusul.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Blog Felda: <b>felda tembangau</b> - Google Blog Search

Posted: 30 Apr 2011 12:00 AM PDT


LasKar PelanGi...: jeLajaH <b>feLda</b>..

Posted: 30 Apr 2011 09:41 PM PDT

hey.. salam semua.. entry kali ni adalah " jelajah felda " haha.. apakehal nya an..? ni yang nak citer ni.. semalam.. hari sabtu an..(tak kan isnin plak -.-") okey2.. semalam kitaorang satu family telah "jelajah felda" asal nya nak pergi kenduri kahwin jew pown.. tapi sampai berapa felda kita org pergi..!! sampai sakit belakang sebab lama sangat duduk dalam kereta.. haha kesian kan..? di sebab kan ni saya ponteng kelas hari ni..

perjalanan kami =>  shah alam - negeri sembilan - pahang - johor - melaka - shah alam..
dalam satu hari kita org boleh pergi 4 negeri sekaligus.. gila KENTANG..!! haha rock tak rock la kan..
then dari satu felda ke satu felda..
FELDA => felda tembangau - felda palong - felda bukit jalur - felda bukit senggeh - felda lipat kajang... huahua..
dah la jalan nya LURUS gila bpk.. haha.. pening kepala.. sampai muntah2..haha papew pown best la.. even sakit semua nya.. tapi bila dah masuk kawasan felda nie.. memang best.. damai.. tenang..
nie ada la sikit gambar nak kongsi.. :D

 sEbeluM berGeraK :


 daLam PerjaLanaN :

 di feLda tEmbanGau :

rumah yang kita org pergi ni an.. act rumah dia adalah rumah contoh kat felda uh.. rumah dia memang lawa... rajin seh tuan rumah dia buat semua2 nie.. jeles gila..! rumah saya pun tak mcm tu.. huhu
sorry la gambar felda yang lain tak ada.. sebab dah penat tahap babun dah.. haha
SEKIAN...
ni jew la entry kali nie... bubye..!! Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Leave a Reply

Raja Alias

G. Musang

J. Bahru

Terengganu

A. Setar