{WARGA FELDA}

WARGA FELDA Blog | Created By Www.BestTheme.Net

Senarai Blog Saya

Felda kepis - Google Blog Search

Posted by Tanpa Nama

Felda kepis - Google Blog Search


Blog Felda: <b>Felda kepis</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Apr 2011 12:00 AM PDT

Blog Felda: <b>Felda kepis</b> - Google Blog Search

Posted: 15 May 2011 12:00 AM PDT

Blog Felda: <b>Felda kepis</b> - Google Blog Search

Posted: 15 May 2011 12:00 AM PDT

Blog Felda: <b>Felda kepis</b> - Google Blog Search

Posted: 15 May 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>Felda kepis</b> - Google Blog Search

Posted: 15 May 2011 12:00 AM PDT


Tiada lampu dan jalan rosak teruk di <b>Felda Kepis</b> | Aduan Rakyat Online

Posted: 15 May 2011 02:22 AM PDT

Mohon jasa baik dari pihak yang bertanggungjawab untuk melaksanakan tanggungjawab yang mampu membantu rakyat atau orang-orang kampung sentiasa mengukirkan senyuman dan bukannya tangisan.

Saya merupakan sahabat baik kepada anak seorang peneroka di FELDA KEPIS, semasa saya melawat ibunya yang menghidapi sakit kronik (stroke), perjalanan masuk ke rumah beliau mengambil masa lebih kurang 15 minit, tetapi malangnya, keadaan kampung dan suasana keadaan kampungnya seperti tidak berpenghuni. Tiada kemudahan lampu jalan yang telah lama dimohon, tetapi tidak dapat di kotakan buat penduduk. Mengecewakan lagi, keadaan jalan yang merbahaya, jalan yang tidak diturap dengan baik, telah menyebabkan beberapa iseden berlaku termasukan lah kematian. tiada usaha yang nampak memajukan penduduk di situ.

Untuk makluman pihak yang berkenaan, keadaan kawasan di situ sedang melakukan penebangan pokok dan pemandu lori yang memandu amatlah merbahayakan, walaupun demikian, tetapi pihak yang berkenaan, tidak boleh mengambil mudah dan lepas tangan dengan keadaan jalan yang teruk dan merbahaya.

Pohon kerjasama pihak yang sepatutnya menjalankan tugas. haruslah menjalankan tugas dengan sewajarnya…

Mohon ambil tindakan sewajarnya. kerjasama dan perhatian pihak tuan amatlah dihargai dan diucapkan jutaan terima kasih. penantian pihak tuan amatlah saya hargai…..

By: hamisah

Aduan yang berkaitan:

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Blog Felda: <b>Felda kepis</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Apr 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>Felda kepis</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Apr 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>Felda kepis</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Jun 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>Felda kepis</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Jun 2011 03:37 PM PDT


Efandra Santeyra: 24 april 2011 - 10:58 am - <b>Felda Kepis</b>

Posted: 23 Apr 2011 07:59 PM PDT

kadang-2 ape yang kita buad ade salah nye ade betul nye .. kesilapan yang telah aku buad melibat kan hati .. hidup .. dan mase depan .. rasa  menyampah dengan diri sendiri .. masalah saje mesti about LELAKI .. bosan siot .. aku dah janji dengan diri aku .. ikut kate pakcik .. " ko kena mahal sikit dik , kalo laki tu tanak kat ko , ko juz cakap , oke blah , aku boleh cari ramai lagi yg gande bagus dari ko laa " ... erm .. aku hanye tunggu mase untuk aku melangkah ke hidup yanh baru .. menyambung kan pelajaran ku ke KUALA LUMPUR METROPOLITAN UNIVERSITI KOLEJ (KLMU) .. sane akan bermula nye kehidupan aku .. fokus untuk belajar and aku akan lupe kan segala-2 nye .. impian nak capai DEGREE dah termakbul .. aku kan sambung pelajaran dalam bidang SENI REKA GRAFIK DAN MULTIMEDIA .. impian aku dari mude-2 dulu dah nak ambil kos tu .. dan akhirnyee .. whoaa !! aku dapat .. thnx mama .. thnx abah .. sebab pecaya kat adik .. insyaallah .. adik akan buad yang terbaek .. cari keje bagus-2 .. gaji besar .. and cari husband yang terbaek .. insyaallah .. untuk kawan-2 .. aku still rindukan korang .. dari kawan-2 form 1 sampai form 5 .. and 6 bawah atas laa .. aku sangat-2 rindu korang .. bila la nak jumpe kan ? insyaallah ade mase aku nak spent time jumpe korang jugak .. and for  MOHD NASAZRIN MOHD ANAS.. thnx sebab tak pernah pergi dari hidup saya langsung .. saya susah .. senang .. awk tetap ade .. walaupun menyakitkan hati kadang-2 .. tapi awak tetap yang terbaik .. harap awk bahagia sebab awk dah sangat-2 bahagiakan saya .. thnx .. 10 Jun 2011.. dinantikan .. asslamaualaikum .. Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Leave a Reply

Raja Alias

G. Musang

J. Bahru

Terengganu

A. Setar