{WARGA FELDA}

WARGA FELDA Blog | Created By Www.BestTheme.Net

Senarai Blog Saya

felda neram - Google Blog Search

Posted by Tanpa Nama

felda neram - Google Blog Search


Blog Felda: <b>felda neram</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Mar 2012 12:00 AM PDT

Lepas selesai majlis Farha, balik pun dah lewat.. Lebih kurang pukul 1 pagi sampai ke rumah.. Kemudian pepagi  Sabtu lagi dah kena berkemas untuk balik kampung untuk menghadiri majlis Ain pulak.. Dia la bestfriend masa zaman sekolah dulu.. Tapi takde la lama sangat tak jumpa.. Majlis I haritu dia datang..

Cuma weekend lepas complete set event kahwin yang I pergi.. Jumaat majlis tunang.. Sabtu majlis nikah.. Ahad, majlis resepsi.. Tapi orang berbeza la yang bertunang dan bernikah.. Dah la fail jugak I ni.. Sengal pun ya jugak.. Boleh pulak bawak balik sepasang baju je untuk pergi kenduri.. Mana baju untuk majlis nikah.. mana pulak baju untuk majlis resepsi.. Doink! (ketuk kepala sendiri)

Masa majlis nikah tu, plan asal nak pakai jubah.. Tapi disebabkan kesengalan sendiri.. Pakai la baju hijau ni.. Sepatutnya dipakai masa resepsi.. Konon konon pakai lagi sekali esok la.. Takde orang perasan kot.. Lah pulak kan... 

Untuk ke majlis nikah tu, I cuba untuk mengajak reramai kawan tapi takde pulak mereka kan.. So pergi bertiga dengan Jue dan Imah jela.. Boleh la.. Janji ada teman.. Tapi gila kitorang tak sesudah la.. Sampai sampai majlis nikah belum start lagi.. Kitorang kerjakan pelamin dulu nak bergambar.. Pantang nampak benda cantik.. Mesti nak menggediks! hihihi...

Tapi dengan pengantin pun sama naik je perangai.. Gila gambar.. Awas ye kanak kanak, jangan tiru kami.. Tak bagus untuk perkembangan minda yer.. Apa apapun tahniah diucapkan buat Ain dan suami.. Sape nama.. Azizi? semoga bahagia bersama hingga akhir hayat yer.. 

Sekeping gambar di majlis resepsi..

Tak boleh tunjuk banyak banyak.. Pakai baju mak..Besar gedompol.. Siap letak safety pin lagi kt kain..huhu

Leave a Reply

Raja Alias

G. Musang

J. Bahru

Terengganu

A. Setar