{WARGA FELDA}

WARGA FELDA Blog | Created By Www.BestTheme.Net

Senarai Blog Saya

felda semenchu - Google Blog Search

Posted by Tanpa Nama

felda semenchu - Google Blog Search


Blog Felda: <b>felda semenchu</b> - Google Blog Search

Posted: 23 Mar 2012 12:00 AM PDT

Tarikh : 29 Januari 2012.
Masa : 8.30am.
Laman : Ladang Sawit Blok 10,Felda Semenchu.
Team : Secara Solo.
Jentera : Yamaha Cup Trek Kebun.
Pikat : Si KK(Kasar Kendur)

Jalan Sorang-sorang........

Assalamualaikum Dan Selamat Sejahtera kepada semua pengunjung blog kawan ni...

Arini ade keje petang je...pagi ni bagi makan semua BB dan pikat kat umah je...Member-member lain ade yang keje dan ade hal lain....Terasa boring pulak kat umah,BB yang bergantung pun mengasak je berlawan ngan BH kat blakang umah Kawan ni....Last-last,masukkan le Si KK dalam cetok,melaman dekat-dekat pun jadi le.....Cuaca pun cantik sangat-sangat ni....

LAMAN 1.

Perjalanan dari umah Kawan dalam 10 minit....Laman ni pernah main aritu,BH banyak,tapi taknak terjun plak....arini try jela....hehehe...Kawan wat Laman berdekatan ngan sawit tinggi....Laman agak bersemak,persiapkan laman terus turunkan Si KK....

Dipendekkan cerita,hampir 1jam jugak Si KK memujuk...BH taknak jengok dan datang dekat pun...(Sampai ati dia wat macam tu kat Si KK.....hahahha....)Pindah laman depan sikit le....main pokok rendah pulak.....

LAMAN 2.

Lamannye macam biase le...bersemak jugak....extreme tu....adoooiiii....Ade seko Bh suara kasar...permainan macam kurang....cuma yang syok tu,asak dia rapat betul....Nak wat laman atas jalan,takut ade orang lalu....terpaksa le tebas lereng tepi jalan ni sikit...jangan ade semut sudah le....hehehe....

Siap turunkan Si KK kat laman...Dia terus wat keje....macam tu le KK....Penat dia mengasak,dia angkat guk pulak....Dalam 15minit,BH dah sampai dekat...Senyap-senyap je dia datang....Dia punye asak...peeehhhhh...terdiam kejap Si KK kawan ni bila kene api dari mulut BH tu.....hehehe...Si KK tak putus asa...menyelang jugak walaupun suaranye tenggelam dengan pukulan asak rapat ni....Si KK tembak 2x,BH terus terjun....menguku-menguku...tak sedar kakinye dah sangkut masa dia terjun td.....Alhamdulillah.....

Ni le hasilnye.....

Pandangan Kanan....


Pandangan Kiri...


Pandangan Atas....


Nengok jam pun hampir kol 11am....Kawan kemas semua alatan,terus balik....Sekian untuk laporan kali ni.....Wassalam.....

Full content generated by Get Full RSS.

Leave a Reply

Raja Alias

G. Musang

J. Bahru

Terengganu

A. Setar