{WARGA FELDA}

WARGA FELDA Blog | Created By Www.BestTheme.Net

Senarai Blog Saya

felda serting hilir - Google Blog Search

Posted by Tanpa Nama

felda serting hilir - Google Blog Search


Blog Felda: <b>felda serting hilir</b> - Google Blog Search

Posted: 29 Feb 2012 12:00 AM PST

heLLo peopLe !!! fuuhh...fuuuhhh...fuuuhh *tiup2 habuk yang semakin degiL nak meninggaLkan bLog bersawang neh* hurmm...sejak2 masuk beLajar baLik nie, CG dah semakin maLas nak update bLog...yee, anda tak saLah baca, CG memang pemaLas !! *ngeh3* keje takdeLah banyak mana, tapi memang dah jenis pemaLas tak ketahuan haLa...memang Lah bLog tak update Langsung kan *sorry okay semua paparazzi dan staLker2 prihatin sekaLian*

so, sebagai pembuka tirai kepada entry baru, CG dengan suka hati nak memberitahu seLuruh rakyat jeLata tentang aktiviti ohshem yang dah CG buat dari 30 september sampai 3 oktober Lepas *bunyik macam dah Lamee jee, padehaL baru 2 hari Lepas..HAHHAHA* sesungguhnya, CG teLah terpiLih untuk menyertai program anak angkat di FELDA di NEGERI SEMBILAN yang dianjurkan oLeh Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) yang meLibatkan 3 zon feLda : raja aLias, serting hiLir dan jugak paLong...okayy, nak cerita banyak2 memang maLas...so, dengan maLasnya CG pon tempekkan gambar2 yang berjuta Lemon nie sambiL meLetakkan caption...

apee yang menarik daLam program nie adeLah : terasa macam berada kat hoLLywood sebab jumpe 'justin bieber' , 'shah rukh khan' , 'micheaL jordan' , 'kareena kapoor' dan macam2 Lagi Lah *giggLes*

dimuLakan dengan gambar2 anak2 buah yang super aktif !! oh !!! comeL sungguh mereka neh~

kak shasha *yang nie tak jumpee Link FB nyee*

add, jangan tak add okayy =)

gambar famiLy angkat tak dapat nak upLoad sebab takde daLam camera CG, sedih raseenyeee...takpee, nanti CG update Lain okayy =)

aLhamduLiLLah, semuanya berjaLan dengan Lancar...disamping kami semua mengikuti program ini dan bersuai kenaL dengan orang feLda, CG rasa kenaLan CG bertambah dan yang Lebih manis Lagi biLa ade rakan2 dari hoLLywood dan boLLywood yang CG kenaL *HAHHAHAHAA* pengaLaman yang sangat menarik:

  • ajar student foreigner cakap bahasa meLayu *peLat okayy*
  • boLeh dikatakan setiap hari menjadi transLator kepada bahasa inggeris yang membuatkan rase macam takde pape pon converse in engLish nie *poyo*
  • makan masakan omak yang awesome...masaL Lemak ciLi api *podeh weh*
  • naik atas hi-Lux ronda seLuruh kampung...
  • beLajar cakap bahasa hindi...

banyak Lagi pengaLaman yang tak dapat nak dikongsi bersama...yang baik itu kami bawa puLang, dan yang tak berapa nak baik itu kami ambiL sebagai pengajaran...tahniah dan terima kasih kepada Asia Pasific InternationaL Univercity in TechnoLogy and Inovation (UCTI) *sungguh panjang nama uni mereka* , terima kasih kepada KPT sebab bagi kami peLuang keemasan nie dan semoga jumpa Lagi kepada semua universiti2 yang hadir tempoh hari...maafkan saLah siLap kami dan semoga berjumpa Lagi !!

*tepuk2 terima kasi, tepuk2 muah2, tepuk2 jaLan dobi...HAHAHAHHAHA*

p/s : jangan Lupee join segmen FAKE LOVER tuh =)

Full content generated by Get Full RSS.

Leave a Reply

Raja Alias

G. Musang

J. Bahru

Terengganu

A. Setar