{WARGA FELDA}

WARGA FELDA Blog | Created By Www.BestTheme.Net

Senarai Blog Saya

Berita Harian: MukaDepan

Posted by Tanpa Nama

Berita Harian: MukaDepan


SPRM siasat Salleh

Posted: 24 Dec 2011 09:07 AM PST

KUALA LUMPUR: Pasukan khas yang ditubuhkan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) bagi menyiasat kes berkaitan National Feedlot Corporation Sdn Bhd (NFC) di sini, kelmarin memanggil Pengerusi NFC, Datuk Seri Dr Mohamad Salleh Ismail untuk diambil keterangan.

Komen Anda

Terima kasih diatas penyertaan anda. Berita Harian berhak untuk tidak memaparkan sebarang komen yang menyentuh isu-isu sensitif dan yang berbentuk iklan komersil. Alamat IP anda akan direkodkan dan mungkin digunakan untuk menghalang penghantaran komen seterusnya jika melanggar peraturan yang ditetapkan.

Senarai komen

ina

kalau ketua pkr buat,semua betul.masa jadi tpm dulu.jln kt kl semua jadi bas je.

PAK ZAM

BN ke, PKR ke, PAS ke, sama aja bangsa Melayu. Melayu nak gadai Malaysia pd DAP...Satu hari, lingkup semua bangsa MELAYU.
Mereka dah tepok tangan dlm hal poitik MELAYU.DAP Umpan duit, umpan segalaxnya.Tangan MELAYU BANYAK DAH MENADAH...NAK DUIT KONON NAK KAYA.BAWALAH DUIT KE KUBUR DAN TANAM BERSAMAX....TERGADAI NYA MALAYSIA

west

saya setuju dengan SPRM,aysik2 ikan bilis ja kena siasat...ikan jerung seharusnya diwajibkan kena sisasat habis-habisan..Tahniah SPRM...PERANGI RASUAH HABIS-HABISAN

man

aku dah tau keputusanya, tidak ada cukup bukti.

janggutsemanggol

Tanda Khiamat.Apabila harta negara berlegar didalam golongan pemerintah sahaja.

Jeo

Betulx2 membazir duit rakyat 1 Malaysia

Kak jat

Betul kata acap..dah sebulan satu demi satu dibongkarkan, barulah SPRM dtg 'melawat' NFC.
Cepat la sikit buat tindakan, nanti rakyat tak percaya lagi kamu.

ahmad sabri

kalau semua orang kerja ikhlas kerana ALLAH SWT perkara2 macam ni x akan berlaku.

MOHD RANI

Dah terdesak baru nak siasat,lambatlah.....

shahnizat

Ada juga kena siasat dan kena dakwa.. Kita Jadi Judge berdasarkan persepsi dan bising-bising PKR..kemudian terus nak hukum BN.. Kalau Anwar punya salah, ada bukti jelas pun kau kata fitnah. Itulah penyokong PR totok.

combat

bak apa nak ambik tindakan, biar je la keluarga pak menteri kaya raya, abiskan je duit rakyat. malaysia bankrup mereka boleh lari luar negara, pedulikan rakyat biasa....

mirak

setuju dengan apa yang Acap kata tu.kalau orang PR cepat dia orang bertindak.granti tak ada kes ini. ho ho ho......

Faqir Miskin

Rakyat semakin peka dan matang dalam setiap sudut, jangan lah senang-senang nak diperkotak-katikkan dengan alasan-alasan yang cetek dan tidak masuk akal. Walaupun kuasa rakyat cuma ada 4 - 5 tahun sekali, tapi impaknya amat ketara pada Putrajaya, lihatlah pengadilan Rakyat Kelantan, Kedah, Selangor, Penang!!! Siapa yang patut dipertanggungjawabkan??? Slogan demi slogan tidak membawa apa-apa maknanya.

Shamelin2u

lain kali jangan cakap lebih sangat depan perwakilan yang macam kena histeria bila ketua kamu naik minyak.

pohon

acap....kalau dah takda duit jagan guna internet...pas tu beli daging beku.....ko tak nak undi BN ko punya fasal lah.....tak payah nak g tau orang....baru semalam aku beli daging baru rm 20 je....yang 4 ringgit tu ko makap lah tu...

acap

Sebulan lebih pkr bising baru sprm nk betindak...by the time nk siasat segala bukti dh kena cover rasa...ptuii!!kalo kata tkdak kes dan 250 juta duit rakyat digunakan dgn telus...mmg aku tkkan undi BN...setakat ni harga daging tempatan rm 24 sekilo...apa sumbangan NFC nk kasi turun harga???kami rakyat berpendapatan rendah!!

jahariadhli

isu ini sedang dinantikan jutaan rakyat malaysia ,semua pihak berwajid perlu fokus supaya tiada pihak yg akan teraniaya atau diperlakukan untuk melindungi kesilapan orang seharusnya dipertanggujawabkan.

indera devi

Pengerusi NFC Ada gelaran" Datuk Seri".Negeri mana Yang memberi gelaran Dan apakah kriteria Yang membolehkan Pengerusi NFC mendapat gelaran it? Talk kenal dia pun dalam mana 2 ruangan business.habok pun tarak!!

moharuddin

jawaplah atas perbuatan kita tu.

OrangBukit

Berani kerana Benar, Takut kerana Salah.

Full content generated by Get Full RSS.

Pelajar negara berisiko disaring

Posted: 24 Dec 2011 09:04 AM PST

[unable to retrieve full-text content]KUALA LUMPUR: Mulai tahun depan, kemasukan rakyat asing, khususnya pelajar antarabangsa akan dikawal menggunakan beberapa indikator atau pembolehubah termasuk negara berisiko tinggi dan rekod jenayah pelajar berkenaan.

Leave a Reply

Raja Alias

G. Musang

J. Bahru

Terengganu

A. Setar