{WARGA FELDA}

WARGA FELDA Blog | Created By Www.BestTheme.Net

Senarai Blog Saya

felda ijok - Google Blog Search

Posted by Tanpa Nama

felda ijok - Google Blog Search


Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT

Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT

Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT

Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT

Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT

Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT

Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT


KelisaDuri: BOB...... jalan ke <b>Felda Ijok</b>

Posted: 12 Jun 2011 09:06 PM PDT

Kesian Bob Lokman .... nampak macam rajin sangat nak masok kawasan Perak Utara... hari tu di Selama ,... Taiping... Bagan Serai,..... ni nak ke Felda Ijok  on 13..... Rajin sungguh dia.... .... Tapi tak kata ke dia lah .... syoru dah mis... mana tak buat road show..... Ada gak gaji sikit 2..... Kalau nak masuk TV pun orang tak pakai dah maklum jer lah orang muda ...ramai lagi yang boleh buat lawak ... siapalah yang nak pakai orang yang camtu..... Terpaksa lah cari makan sendiri... Tumpang 2 lah mana patutKalau satu dapat 2000 ... boleh la cover utang dia .......
Poster  gambar dia besar o...... Wa wa wah..... Depa kata orang muda geng depa...... Aku percaya gak orang muda geng depa ..... Tapi geng yang keluar pusat la.... sebab la ni org. tengah fokus nak jadikan Malaysia negara Islam ..... depa pi fokus negara Kebajikan... mau tak pening... jadi puak 2 yg ikut tu pun memang kaki pening....... Org. ada akal tak mau beb!!!!!!
video

Negara Kebajikan yang Pas nak buat sure best punya..... Ada banyak Kebajikan Macam kebajikan yang di buat oleh Khalifah Umar Gong Eng di Pulau Pinang ni la....... Tengok la apa yang di Usahakan oleh  puak Dap di Pulau Pinang demi Kebajikan........ best tu...... puak UMNO tak heranlah depa memang kaki maksiat.
Tapi rupa bertaubat dari maksiat dalam UMNO dia lari masuk PAS dia berjuang membawa Kebajiokan ini di negeri Perak..... patutlah anak 2 dia jadi haprak ..... tak tau macam mana  perjuangan sebenar.....  Org. muda memang la minat sangat benda macam ni....... tu la... tapi kaki pening.... telan biji ke ..... telan ayak ka mau la ikut... sokong supaya benda 2 macam ni Bob lokman boleh tolong bawa datang ke Felda Ijok... Serentak dengan kejayaan  Khalifah Omar Gong Eng di Penang

beginilah jadi nya ...... Bob lokman akan mencari org. yang sebegini untuk  menyokong PAS kerana kebajikan mereka .....didiklah mereka ini untu meminati konsert seperti yang dilihat di atas.... kalu minum susu mana boleh tengok show tu.... itu lah perjuangan Bob kerana dia orang seni .......

KD rasa siapa pun jangan malu kalau dah minat dengan show diatas kerana itu lumrah jantan.... 

bukan lelaki ok lelaki setia

wallahualam

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>felda ijok</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 12:00 AM PDT


KelisaDuri: BOB...... jalan ke <b>Felda Ijok</b>

Posted: 12 Jun 2011 09:06 PM PDT

Kesian Bob Lokman .... nampak macam rajin sangat nak masok kawasan Perak Utara... hari tu di Selama ,... Taiping... Bagan Serai,..... ni nak ke Felda Ijok  on 13..... Rajin sungguh dia.... .... Tapi tak kata ke dia lah .... syoru dah mis... mana tak buat road show..... Ada gak gaji sikit 2..... Kalau nak masuk TV pun orang tak pakai dah maklum jer lah orang muda ...ramai lagi yang boleh buat lawak ... siapalah yang nak pakai orang yang camtu..... Terpaksa lah cari makan sendiri... Tumpang 2 lah mana patutKalau satu dapat 2000 ... boleh la cover utang dia .......
Poster  gambar dia besar o...... Wa wa wah..... Depa kata orang muda geng depa...... Aku percaya gak orang muda geng depa ..... Tapi geng yang keluar pusat la.... sebab la ni org. tengah fokus nak jadikan Malaysia negara Islam ..... depa pi fokus negara Kebajikan... mau tak pening... jadi puak 2 yg ikut tu pun memang kaki pening....... Org. ada akal tak mau beb!!!!!!
video

Negara Kebajikan yang Pas nak buat sure best punya..... Ada banyak Kebajikan Macam kebajikan yang di buat oleh Khalifah Umar Gong Eng di Pulau Pinang ni la....... Tengok la apa yang di Usahakan oleh  puak Dap di Pulau Pinang demi Kebajikan........ best tu...... puak UMNO tak heranlah depa memang kaki maksiat.
Tapi rupa bertaubat dari maksiat dalam UMNO dia lari masuk PAS dia berjuang membawa Kebajiokan ini di negeri Perak..... patutlah anak 2 dia jadi haprak ..... tak tau macam mana  perjuangan sebenar.....  Org. muda memang la minat sangat benda macam ni....... tu la... tapi kaki pening.... telan biji ke ..... telan ayak ka mau la ikut... sokong supaya benda 2 macam ni Bob lokman boleh tolong bawa datang ke Felda Ijok... Serentak dengan kejayaan  Khalifah Omar Gong Eng di Penang

beginilah jadi nya ...... Bob lokman akan mencari org. yang sebegini untuk  menyokong PAS kerana kebajikan mereka .....didiklah mereka ini untu meminati konsert seperti yang dilihat di atas.... kalu minum susu mana boleh tengok show tu.... itu lah perjuangan Bob kerana dia orang seni .......

KD rasa siapa pun jangan malu kalau dah minat dengan show diatas kerana itu lumrah jantan.... 

bukan lelaki ok lelaki setia

wallahualam

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Program Info Bistari di <b>Felda Ijok</b>

Posted: 15 Jun 2011 03:34 AM PDT

Taiping Mali: Fleda <b>Ijok</b> cetus fenomena baru. Harap dapat <b>...</b>

Posted: 23 Sep 2011 05:18 AM PDT

by Felda Ijok Larut Ceyti

  1. Felda ada dua pengurusan,iaitu Pengurusan Felda sendiri & pengurusan Technoplant.dalam pengurusan Technoplant terdapat banyak sendikit2 yg berlaku.dari Pengurus Technoplant itu sendiri hingga pd staf2 nya...
  2.  pada 07sept 2011 (felda ijok)pkt (rahsia jap) ,berlaku kecurian buah,pencuri tu siap tgh tuai lg,mengapa mandor & pengurus & penolong pengurus Technoplant xrepot polis,lepaskan saja pencuri tu?pelik..pelik
  3. Nak tau mcmmana mrk makan duit Buruh pulak.Buruh Technoplant F.I. bkerja dibwh Chong(kontraktor) tanpa dicaj oleh pemborong.cntohnya byk Buruh Tuai Pkt4A..geng 50 peneroka adalah Buruh 
  4. JUN--Ogos...Felda Ijok,Peneroka nampak Buruh Technoplant menghantar biji relai sawit dari Pkt 4 & Pkt 5 ke stor baja,tetapi di lumsumkan utk satu peringkat(mengikut resit buah kekilang biji relai),mgapa ini terjadi...apa disebaliknya....
  5. hasil pemantauan kmi dgn kjsama Peneroka,kmi bjaya menjejaki sbuah lori WRT6642,05/9/2011 jam3.30pm,akn mghantar biji relai sawit ke Kilang Mal Maju&bila Lori WRT6642 balik ke Felda Ijok,kmi menemui shbt di Kilang Mal Maju.rupanya lori td mjual buah relai sawit hak Peneroka ke kilang East South Oil Pum milik Ban Heng Kbu Gjh.Peneroka btanya pd Pak Lan(Mandor Resit) hasil jualan td,Pak Lan jwb TIADA RESIT.kemana perginya wang hasil tsebut??pkara ini kerap blaku.
  6. Technoplant F.I.,ttpi Chong(kontraktor) menggunakan Buruh Technoplant F.I. ni.INI SALAH.ttpi semasa bayaran gaji "Chong(kontraktor) yg mmbayarnya.Ttp di Pej Technoplant MASIH ADA NAMA2 BURUH INI UTK DIBYR GAJI,GAJI MRK MASIH ADA NILAI.bayangkan ada 25 org Buruh di pkt 4,mcm mana dgn pkt2 lain???
  7. mesti Pengurus,Pen Pengurus & konco2 kerja haram mrk kelam kabut perbetulkan balik data2,tarikh2,resit2...bg memastikan kerja haram mrk selamat,baru bagi tau satu tarikh jer,,byk lg yg belum didedahkan,tapi ingat mmg boleh selamat di Dunia,,di Akhirat???
  8. Pening pengurus dgn penolong pengurus adjust balik keja-keja tipu yg mereka lakukan demi menyelamatkan konco-konconya...

Leave a Reply

Raja Alias

G. Musang

J. Bahru

Terengganu

A. Setar