{WARGA FELDA}

WARGA FELDA Blog | Created By Www.BestTheme.Net

Senarai Blog Saya

felda mempaga - Google Blog Search

Posted by Tanpa Nama

felda mempaga - Google Blog Search


Mamyharraz Blog: <b>Felda Mempaga</b> 3

Posted: 19 Sep 2011 11:25 PM PDT

Sambung citer smlm :)

Sepatutnya citer kenalah ikut turutan tp dah lama dok terperam kt dlm draf ni apakata keluarkan je citer ikut suka :")

Perjalanan dari Kuantan, ayah amik jln bengkang bengkok yg buat haku mabuk sepanjang perjalanan semata-mata nak cari durian kt kawasan hutan~ nasib tak bertemu dgn org bunian =P hehe

Last-last jumpa durian kt Felda Mempaga 3 area rmh makngah~
Exited sgt kami 2 badik sorang putih sorang gelap T.T ngehhh

Kami suka durian yg saiz kecik...tp berlainan dgn ayah dia suka yg saiz besar isi gemok2~

Jadi bertekaklah mike kt situ nak pilih kecik ke besar =P

mike : ganti nama kpg "korang" hehhehehh

Akhirnya pilih kecik & besar :D biar adil :)

Cikngah&mamy belanja :")

best dpt kameraman yg baik hati {suami cikngah) dia suka amik gambar tanpa di minta :")

tengah2 pilih durian boleh sempat lagi tuuu :D

Pic tuan rmh takde ;)

mamy kannn lemah sikitlah nak letak pic org lain kt blog ni...bukan apa ada yg tak suka glamer mcm haku kang tak pasal2 kena saman jd langkah selamat blog ni biar muka akk je :") ngehh ngehhh kot terselit pic org lain tu anggap jer kebetulan :) ok? deal? kalau family sendiri oklahh contoh adik badik,makayah,anak,laki itu mmglah wajib ada dlm blog ini :))) ewah!

sambung;

Perut dah kenyang  siap mkn tghhari :)

apalagi buat aktiviti wajiblah kalau ke sini ;) :pancing ikan :D

bukan main suka anak bujangku itu :))

mereka juga gembira :)

memang tenang suasana kt rmh makngah ni~

Kolam ni banyak ikan..tp pepandailah ko pancing dgn sabar :)

tapi ptg tu sekor ikan pun tak mengena =P

oklah sekurangnya dpt rasa cagut ikan kt pancing tu pun jadilaaa~

Cikngah bab pose bg je kt dia ;)

mmg dpt ketenangan bila pandang pemandangan yg hijau :))

happy read ;)

Leave a Reply

Raja Alias

G. Musang

J. Bahru

Terengganu

A. Setar