{WARGA FELDA}

WARGA FELDA Blog | Created By Www.BestTheme.Net

Senarai Blog Saya

felda jerangau - Google Blog Search

Posted by Awanama

felda jerangau - Google Blog Search


Persatuan Belia <b>Felda Jerangau</b>: Meraikan Bakal-Bakal Umrah

Posted: 27 Apr 2011 12:33 AM PDT

Pada 4 Mac 2011 yang lalu seramai 23 orang warga FELDA Jerangau telah diraikan bersempena pemergian ke tanah suci Makkah bagi mengerjakan umrah. Majlis ini telah berlangsung di Masjid Muhajirin FELDA Jerangau dengan dihadiri lebih 80 orang warga FELDA Jerangau bagi meraikan serta mendokan agar perjalanan mereka dilindungi ALLAH serta mendapat keredhaanNya.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Persatuan Belia <b>Felda Jerangau</b>

Posted: 27 Apr 2011 12:11 AM PDT

PERIHATIN...Pengurus Besar FELDA Wilayah Terengganu bersama Pengurus Rancangan FELDA Jerangau meluangkan masa melawat warga FELDA Jerangau

Pada 2 Mac 2011 yang lalu Pengurus Besar FELDA Wilayah Terengganu Tuan Haji Malib telah meluangkan masa melawat ke beberapa buah rumah warga FELDA Jerangau bersempena Program Temu Mesra Warga FELDA Jerangau Bersama Pengurus Besar FELDA Wilayah Terengganu. Pada sebelah pagi Pengurus Besar bersama-sama Pengurus Rancangan FELDA Jerangau dan kakitangan beserta Jawatankuasa Persatuan Belia (MBFM) FELDA Jerangau telah meluangkan masa untuk bersama-sama warga felda bagi bertanya khabar serta menyampaikan hamper bagi mereka yang mangalami sakit kronik. Pada sebelah petang pula telah diadakan program dialog bagi merungkaikan persoalan yang telah sekian lama berlegar di fikiran warga felda. Program ini telah berlangsung dengan jayanya.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Leave a Reply

Raja Alias

G. Musang

J. Bahru

Terengganu

A. Setar