{WARGA FELDA}

WARGA FELDA Blog | Created By Www.BestTheme.Net

Senarai Blog Saya

felda tersang - Google Blog Search

Posted by Tanpa Nama

felda tersang - Google Blog Search


PART 1 : seminar akaun buat kami rasa cool oww!

Posted: 23 Feb 2011 09:37 PM PST

assalamualaikum :')

saya sedar bahawasanya saya dah terlewat mengupdate belog. kengkawan tentu kecewaaaaa kan? *paanggggg! fatin nie koyaaaaa la! HAHA. atas penyakit yang telah melanda jiwa sejak minggu lalu, baru hari nie tangan ada tenaga nak menaip lelaju sepantas turbo. kalau tak mau percaya aku dapat penyakit, sila rujuk MC mataMC hati dan juga MC jiwa.  huhu. kesian kan? haha. *sebab aku rajen hari ini adalah sebab tadak kelas* ngeee!

berbalik kepada tajuk entry yang sangat cool hari ini, minggu lepas kami dengan condifent(asalnya confident kalau tengok dalam kamus, so jangan sesekali kamu confuse dengan penggunaan bahasa laras tinggi ini. HAHA) bangga dan jayanya dah buat seminar akaun kunon kunon. erk! kenapa mesti ada kunon kunon? ini betoi betoi laaaaaa. ini adalah kerja khusus weyyy. sangat khusus okeyyy. whatever! bluek~ haha. memang la tujuan hasrat murni kami nak pi buat assignment tapi bila gelora di hati melonjak lonjak untuk berpesta, kami pun kecundang di tengah jalan. kahkahkah. merapu laaaaa fatin nie. bongek betoi. HAHA :D so mari meronggeng ke Felda Tersang yawwww!

MEMORI KHAS UNTUK ANAK CUCU >.<

 chamworee tyme!  kami memang sukaaaaa cameraaa yaw. HAHA.

*tunggu driver la lambat sangat =.='' 

 sukaa gila bila jadik penumpang. haha. feel free to pose yaww. chill bebeh :')

 aktiviti menternak lemak. singgah kedai makan untuk menjahit! haaaip. untuk makan laaaaa >.<

*kecewa pic tak clear sangat*

 driver yang bertauliah. haha. koyaaaaaaa!

 calon menantu pilihan Felda. paaaanggggg! *PERASAN*
sapa nak makan bihun sebesen meh aaa nak suap. teehee~

pelajar yang gigih sedang mendaftar. 

*si ayen tengah usha mana mana makcik yang ada anak perempuan* KANTOI! 

 jangan kacau cekgu. tengah amek mood nie nak mengajaq! ketaq aih =.=''

 assistant tengah membantu melancarkan proses P&P. HAHA! 

 nampak tak betapa dedikasinya aku? haaaa. ada bakat tak jadik tokoh guru tahun 2020. pleaseeeeeee. vote for me pleaseeeeeee!  kahkahkah :P

 HAIPPP! jangan bersembang! tengok depan, cekgu nak mengajaqqqq nie :')

 khusyuk bebenawwww makcok makcik nie. bagossss laa :')

cekgu bagi seploh markah taw. teheee~

 psssstttt! makcik yang hujung sebelah kirik tue aaaaa yang nak jadikan aku calon menantu. TAPI hakikatnya dia langsung tadak anak lelaki. aaaaaaaaaaa! makcik dah mempermainkan perasaan sayaaaaa.

 kuciwaaaa dong! haha. *sengal amat sangat*

 gambar untuk majalah sekolah tahun 2011. haha.

say cheese everybody! 

 one again! edisi dengan pengetua sekolah. hahaha =_____='

request bebudak yang belakang tue haaa nak amek pic ngan si abang sebenaqnya, tapi malu so

 akak akak pon jadik mangsa. haha.

pandai ek korang. taktik kuno la bebeh. wee :D

*entah entah balek nanti diorang crop gambaq si abang, buang gambaq si akak* HAIP!

edisi gadis gigih. boley buat cover majalah dak? teheee~ 

*background tak macam kat bukit brogaaaaa. huhu*

SEMOGA KITA AKAN TERUS GIGIH =)

thats all. sorry bebeh. malas nak tulih panjang panjang sebab nak excited bebenawww tengok Fasha Sanda.

 kakak kesayangan aku. HAHA! 

kbai sayang :')

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Leave a Reply

Raja Alias

G. Musang

J. Bahru

Terengganu

A. Setar