{WARGA FELDA}

WARGA FELDA Blog | Created By Www.BestTheme.Net

Senarai Blog Saya

felda palong timur - Google Blog Search

Posted by Awanama

felda palong timur - Google Blog Search


<b>felda palong timur</b> - Google Blog Search | WARGA FELDA

Posted: 14 Aug 2013 11:17 AM PDT


<b>felda palong timur</b> - Google Blog Search | WARGA FELDA

Posted: 28 Jul 2013 11:15 AM PDT


Feldaku...<b>FELDA Palong Timur</b> 3 | En. Rasional

Posted: 14 Feb 2012 02:33 AM PST


  • Felda Palong Timur 3 terletak di daerah Segamat, poskod kawasan ialah 85100 dan Felda ini adalah salah satu dari gugusan Palong Timur yang merangkumi Palong Timur 1,2,3,6 dan 7. Mana pergi Palong Timur 4 dan 5 ??? Palong Timur 4 dan 5 terletak lebih jauh sedikit-lagi dalam.
  • Felda ini diletakan dibawah kawasan parlimen Segamat (Datuk Seri Dr S.Subramaniam) dan adun Buloh kasap (Datuk Othman Jais) .Felda ini juga terletak berhampiran dengan sempadan Negeri Sembilan(10 minit dan sampai Nogori). ~info~
  • pppssst~~ padahal ada dikalangan kamu tak tahu pun siapa yang jadi YB  di  kawasan sendiri...hoho
  • Sering kali berlaku kekeliruan diantara Felda Palong Timur dan Felda Palong...kebanyakkan orang sering beranggapan Felda Palong Timur adalah Felda Palong walhal Felda Palong itu terletak di Negeri Sembilan manakala Felda Palong Timur masih di dalam kawasan Johor .( Im proud to be a Johorean) 
  • Palong Timur 3 pada pandangan saya masih memerlukan banyak penambaikkan dari segi organisasi penduduk dan pegawai yang saya lihat terlalu mengutamakan kroni yang seterusnya boleh membawa kepada ketirisan dan penyelewengan. Malah, pejabat pos (gambar dibawah) yang dilihat sangat uzur juga perlu ditukar dan dinaik taraf perkhidmatannya, bukan sekadar mengambil dan menghantar surat sahaja.
  • Boleh check gambar2 Felda Palong Timur 3  dan kawasan-kawasan sekitar Gugusan Felda Palong Timur.

jemputan perkahwinan di <b>felda palong timur</b> - pena kasih

Posted: 13 Feb 2010 06:29 AM PST


Comelnya budak itu atau handsomenya abang tu......kata dua orang gadis pingitan di situ.He....he...
Banner pengantin
Ciuman sayang abang Ngah untuk Hadif.
>Hadif gembira apabila berjumpa abang Ngah.

Musim perkahwinan sewaktu cuti sekolah sememangnya ia merupakan satu kebiasaan.Hari ini,saya berpeluang memenuhi jemputan saudara mak mentua di Palong Timur.Sudah dua kali saya ke sini.Tempat pertama kami tujui bukanlah tempat yang sebenarnya.Nasib baik kami ringan mulut untuk bertanyakan tuan rumah tersebut.Jika tidak.................lain jadinya.

Ada tiga majlis perkahwinan di kawasan tersebut.Mengikut kami ialah kedua orang anak saudara iaitu Hapiz dan Hadif.Hapiz peringkat awalnya tidak mahu pergi dan hendak tinggal bersama Pak Ngahnya.Puas dipujuk akhirnya dia pergi.

Keletah mereka berdua amat mencuit hati kami.Sepanjang jalan mengajar Hadif menyebut nombor dan Alif, Ba,Ta.........................Hadif mengikut dengan bahasa yang pelat.

Malamnya, saya memenuhi hasrat penduduk kampung yang mengadakan majlis Yaasin.Tidak ramai orang mungkin kerana faktor cuti dan juga kerana mereka memenuhi majlis perkahwinan saudara mara.

Pena Kasih:Letih tapi seronok.

Buaian Berendoi Pink - Pn Siti Zaiton (<b>Felda Palong Timur</b>, Segamat)

Posted: 12 Jun 2013 08:35 AM PDT

Assalammualaikum...kepada semua pengujung blog Seri Sentuhan. Semoga hari ini kita menjadi insan yang lebih baik dari semalam.. amin..
Seperti yg telah dijanjikan sebelum ini, kami upload gambar-gambar buaian terbaru Seri Sentuhan yang diberi nama 'Buaian Si Manja'. Comel kan? Puan Siti Zaitun merupakan pelanggan pertama kami yang menggunakannya..
Dengan memilih tema warna pink dan putih serta konsep kartun Hello Kitty pastinya buaian ini kelihatan menarik dan sesuai untuk puterinya beradu..


Anda berminat konsep buai seperti ini..tempahlah sekarang.
Pertanyaan lanjut : AZILA  013-7004432 @ email : seri_sentuhan@yahoo.com.my

Leave a Reply

Raja Alias

G. Musang

J. Bahru

Terengganu

A. Setar