{WARGA FELDA}

WARGA FELDA Blog | Created By Www.BestTheme.Net

Senarai Blog Saya

felda pemanis - Google Blog Search

Posted by Awanama

felda pemanis - Google Blog Search


Persatuan Belia G2 <b>Felda Pemanis</b>: [78] Ramadhan 1434H <b>...</b>

Posted: 27 Jul 2013 06:13 AM PDT

# Yang lebih penting dan membanggakan, program dijayakan oleh anak - anak Pemanis. Mereka yang mewakili Persatuan Belia G2 Felda Pemanis dan Kelab Alumni SMP - G2. Mereka juga  merupakan anak jati Pemanis, mendapat pendidikan awal di Pemanis atau di SMK Pemanis. Boleh diumpamakan, sirih pulang ke gagang.
Berikut merupakan sinopsis program, pautan gambar dan video bagi setiap program yang telah dijalankan.Bengkel Matematik Tambahan Siri 3 Bersama G2 - Hari Pertama
Bengkel Matematik Tambahan Siri 3 Bersama G2 - Hari KeduaBengkel Matematik (Untuk Tingkatan Tiga) Bersama G25. Program Bicara Perkongsian Pengalaman. Persatuan Belia G2 Felda Pemanis, Kelab Alumni SMP - G2 dan SMK Pemanis telah mengadakan Program Bicara Perkongsian Pengalaman sebagai motivasi dan galakan kepada adik - adik Tingkatan Tiga yang bakal menghadapi Percubaan PMR minggu ini dan PMR akan datang. Program ini dijayakan oleh Mohd Firdaus Zainal, Rashid Admon dan Muhamad Shukri. Ia diisi dengan sesi bicara pengalaman, teknik ulangkaji, sikap, dorongan, halatuju, tayangan 4 video dan kepentingan pengisian rohani. Program diakhiri dengan Solat Zuhur berjemah semua pelajar lelaki SMP dengan diimamkan oleh Rashid Admon.
Gambar Program Bicara Perkongsian Pengalaman


Bicara Perkongsian Pengalaman - Mohd Rashid AdmonBicara Perkongsian Pengalaman - Mohd Firdaus Haji Zainal Abidin

Bicara Perkongsian Pengalaman - Mohd Shukri Hasan

# Terima kasih kepada semua. Terima kasih SMK Pemanis. Terima kasih Kelab Alumni SMP - G2. Terima kasih adik - adik 4 Azam, 5 Azam dan semua Tingkatan Tiga tahun 2013. 

# Tentunya paling bernilai, terima kasih kepada semua fasilitator yang terlibat. Semoga apa yang kita usahakan, baik pada pihak fasilitator mahupun adik  - adik pelajar dalam bulan Ramadhan penuh berkat ini mendapat ganjaran Allah. Doakan agar kita bertemu lagi :)

Leave a Reply

Raja Alias

G. Musang

J. Bahru

Terengganu

A. Setar